NFL Fantasy Football

NFL Fantasy Football är en online interaktivt spel där av idrottsintresserade är ägare och General Managers i ett team som deltagare i konkurrenskraftiga ligor. Som härrör fantasypoäng baserat på statistiken för professionella fotbollsspelare.

Dessa Fantasy fotbollslag ägare tävla mot varandra. En individuell sportfantast kan formulera och förvalta amerikanska professionella fotbollsspelare från National Football League.

Här är några av de åtgärder som du sportfantast kan göra. Redaktionella spelare, handel spelare, lägga till/släppa spelare, och ändra listor.NFL Fantasy Football

Vi på QB’n.nu började spela NFL Fantasy Football i 1993. Anledningen till att vi minns detta är vi gick till Super Bowl i min Fantasy Football League och förlorade.

Anledningen till att vi förlorade är att vi hade en chans att plocka upp Jerome Bettis innan Super Bowl och vi gjorde inte det. NFL Fantasy fotboll är avkopplande och en hobby av gruvor som vi älskar att göra. Dess låter dig visa upp din chef färdigheter som en team ägare.

NFL Fantasy Football hjälper dig att känna till spelarna, deras statistik och spelet NFL Football. När vi började spela NFL Fantasy fotboll, det fanns inga webbplatser som ESPN Fantasy fotboll Sport, Yahoo Fantasy fotboll Sport osv…

Vi var tvungna att använda tidningar för att få statistik efter söndag och måndagsnatt spel.

Vissa ligor betalat för stat tjänster men med födelsen av Internet dessa företag är borta om de inte lär sig att bli en digital entreprenör.

Vi var tvungna att ha vår Fantasy Football League chef att lägga upp statistiken. Och varje lag ägare lagt upp sitt lag och laget han eller hon spelar mot att se till att kommissionären statistik var korrekt.

Liga typer i NFL Fantasy Football

Det finns olika typer av ligor som du kan deltaga i. De två mest populära ligorna är head-to huvud och totala poäng.
Det första du måste göra som GM är att välja vilken typ av ligan du vill deltaga i. I varje liga som du väljer, kan du göra det ligan en Keeper League.

Head-to-head

I denna typ av ligan två lag kommer att matcha upp för att spela mot varandra varje vecka. De kommer att lägga fram sin start uppställning före första matchen på torsdag eller söndag.
Spelet är avgöra genom vilken start lineup betyg flest poäng. Poäng fastställs av kommissionären eller Fantasy Sports webbplats standardpoängsystem.

Vinst förlust rekord är den viktigaste stat i head-to-head ligor. Lag med de bästa rekordvinst-förlust förskott till playoff för att slutföra för NFL Fantasy Football Super Bowl.NFL Fantasy Football

Vi föredrar att spela i head-to-head League eftersom det är verkligt och det är på samma sätt som NFL spelar varje vecka.

Lön Cap ligor i NFL Fantasy Football

I den här ligan varje spelare du formulerar har en dollar belopp i samband med honom. Och den totala summan av pengar som spenderas på en laguppställning har ett maximum som du inte kan gå över.
Detta kallas ”lönetak”. Lönetaket har en komplexitet som inkluderar hur många år en spelare räknas mot den gemensamma jordbrukspolitiken. Detta är också verklig eftersom det kan få att äga och förvalta ett team i NFL.

Utkastet till

Utkastet är evenemanget och den viktigaste delen av att delta i Fantasy Sports. Precis som NFL, Fantasy fotboll har ett utkast som består av att utarbeta verkliga NFL fotbollsspelare.
Det finns två typer av utkast en traditionell orm utkast och ett auktions utkast. I en orm förslag fantasi ägare kommer att turas om att utarbeta i en ormslingrande metod. Där med om du har den första Pick i 1: a omgången. Kommer du att ha den sista plocka i den andra omgången.

Deltagarlistan

Lagen tillåter ett visst antal spelare på deras deltagarlista. Det finns 15 till 16 spelare på varje lag deltagarlistan i de flesta Fantasy fotbollsligor. Ofta går runnings- och wide recievers först. Quarterbacks får inte lika många poäng.
De flesta NFL Fantasy fotbollsligorna används 9 förrätter och 6 bänk spelare. Varje lag ägare kommer att avgöra varje vecka som spelarna kommer att starta. Och vilka spelare som kommer att vara benched.

Lag ägarna kommer att välja sin startlinje upp för ett spel innan en viss deadline. När du ska sitta eller starta en spelare beror på spelarna tidigare eller förväntade prestanda, defensiva match UPS osv…

Vår ligor roster för varje lag är 16 spelare med 8 starters och 8 bänkspelare. Varje lag ägare kommer att välja vilka spelare som ska starta varje vecka.

Här är ett exempel på de vanligaste och nödvändiga start uppställningen format i NFL Fantasy Football.
1 quarterback (QB)
2 running back (RB)
2 wide mottagare (WR)
1 wide mottagare (WR) eller Running backs (RB)
1 tätt (TE)
1 placekicker (K)
1 team Defense/Special Teams (DST)
6 bänk (BN)

Vissa ligor använder en ”Flex ” spelare position, som kan fyllas av en spelare i en av flera positioner.
Flexpositioner är ofta begränsade till ”WR/TE ”, ”RB/WR ”, eller ”RB/WR/TE”. Traditionellt, denna Flex var tvungen att vara en RB, WR, eller TE. Men vissa ligor tillåter någon position att fylla denna Flex slot som en ”OP ” (någon offensiv spelare). Kika även in utländska casinon som erbjuder spel på just NFL.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.