Quarterbacks

Quarterbacks rank

Här nedan följer vår rank för quarterbacks. Kom gärna med feedback angående vår rank. Kanske är det någon quarterbacks ni tycker skulle tagit plats istället för någon annan vi har på listan. Eller ni kanske tycker vår rank är perfekt och om så är fallet får ni gärna skriva det också. 

#1 – Aaron Rodgers, Green Bay PackersQuarterbacks

Ett brutet nyckelben gjorde så att Aaron Rodgers endast spelade sju matcher förra säsongen. Så man behöver ej bli allt för orolig för den relativt fattiga (för honom) antal yards per match han hade (239,3). Samt det procentantal (2,5) gällande interceptions han låg på. Med tanke på att varje säsong där han har spelat minst 15 matcher. Har Rodgers alltid slutat i topp bland QBS gällande poäng när det kommer till touchdowns. Och antal yards och impact på laget.

Det finns dock en avvikande säsong och det var 2015. Dock berodde detta egentligen mest på att flertalet viktiga spelar var skadade mestadels av just den säsongen. Vi får helt enkelt ta 2015 som undantaget som bekräftar regeln och vi känner oss väldigt självsäkra när vi placerar Aaron Rodger som etta!

#2 – Tom Brady, New England Patriots

Brady fyller 41 nästa månad, har förlorat en explosiv wild receiver i Brandin Cooks och kommer även att vara utan en annan topp WR, Julian Edelman, de första fyra veckorna av säsongen då han är på väg tillbaka från en skada. Kommer detta ha någon inverkan på Bradys spel, vilket det borde? Historien säger förmodligen inte!Quarterbacks

Tom Brady har visat sig vara anmärkningsvärt konsekvent när det kommer till att ligga på en hög niva. Vad som än sker omkring honom, skador på nyckelspelare eller försvar som ej håller ihop. Brady ändå lyckats vinna matcher helt på egen hand.

Trots dessa två avbräck har fortfarande New England kvar några riktigt bra och spännande spelare. Eller vad sägs om Rob Gronkowski samt lovande nya wild receiver Jordan Matthews. Och första omgångens valda rookie, running backen Sony Michel.

 #3 – Carson Wentz, Philadelphia Eagles

North Dakota State produkten Carson Wentz såg verkligen ut som nästa stora spelare i NFL på det sätt som han använde både sin storlek och exceptionella rörlighet. Detta för att skaka av eller undkomma tacklare innan han skickade iväg sina touchdowns. Hade det inte varit för den otäcka skada han ådrog sig under säsongen hade han garanterat blivit vald till ligans MVP.

Nu när säsong 18/19 är igång är Wentz tillbaka och trots nästan ett års frånvaro väntas denna säsong bli ett race  mellan nämnda tre quarterbacks om vem som plockar hem titeln. Titeln som mest värdefulla spelare denna säsong.Quarterbacks

Visst Eagles vann sin Super Bowl föregående säsong men räkna inte med någon mättnad från Carson Wentz då han gick skadad hela slutspelet och vill säkerligen visa att han också kan vinna denna titel åt sitt lag.

Spela på NFL

Något som vi på qbn.nu är stora fans av är att spela på olika saker inom NFL. Varje söndag när det är full omgång finns det ett stort smörgåsbord av olika spel att välja bland. Ett roligt spel är att betta på olika personer som man tror kan komma att göra en touchdown i matchen. En annan är att spela ett så kallat handikap spel, vilket betyder att man kan spela på att ena laget redan innan start ligger några poäng plus eller minus. Detta betyder då att det laget som innan start ligger plus, låt oss säga 7,5 poäng har råd att förlora med 7 poäng och ditt spel på att det laget ska vinna sitter ändå.

Några som sitter inne på en massa roliga sports betting spel plus en hel del andra roliga betting alternativ är Bet365 och Coolbet. Gissar att de flesta känner till dem och kanske till och med redan har konton där.

Ett annat stort plus med dessa två brands är att dom också erbjuder online casino. Detta tycker vi på qbn om då det alltid är kul att spela lite blackjack eller slots. Medans man väntar på att en match man spelat på äntligen ska börja.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.